Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yükseköğrenime hazırlamak Üniversitelerimizin en seçkin bölümlerine en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen Kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş Yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen Tabiatı tahrip değil imar eden Sorun değil çözüm üreten Farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:10 - 12:15 13:30 - 15:50
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(364) 411 27 11

WEB - https://hafizsuleymancoskunaihl.meb.k12.tr

Adres - GÜNHAN MAH. ÇEMBER SK. NO 12 ALACA / ÇORUM

Öğretim Şekli :Örgün

Adres - GÜNHAN MAH. ÇEMBER SK. NO 12 ALACA / ÇORUM

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 50 km.